خنج |  دیدار سرپرست اداره با مسئولین مرکز مثبت ۱۷۹۲

به گزارش روابط عمومی اداره بهزیستی شهرستان خنج ، جلسه هم‌اندیشی صمیمانه رضائی سرپرست و همکاران اداره با مسئولین مرکز مثبت ۱۷۹۲، با هدف بررسی ظرفیت‌ها و تقویت فرآیندهای حمایتی از اقشار آسیب‌پذیر برگزار شد.در این دیدار که در فضایی تعاملی صورت گرفت، طرفین ضمن تشریح اهداف و فعالیت‌های مرکز مثبت ۱۷۹۲ در زمینه ارائه خدمات مشاوره، مددکاری و ارجاع به موقع موارد نیازمند حمایت، بر اهمیت گسترش چتر حمایتی این مرکز بر سر افراد بیشتری که در معرض آسیب‌های اجتماعی قرار دارند، تأکید کردند.

رضائی سرپرست اداره با اشاره به نقش حیاتی مرکز مثبت در شناسایی و رسیدگی به پرونده‌های حساس اجتماعی، خواستار تعامل و هماهنگی بیشتر میان این مرکز و اداره شد
در این جلسه، راهکارهای عملیاتی نمودن برنامه‌های مشترک در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، توانمندسازی خانواده‌ها و همچنین ارتقای سطح آگاهی عمومی در خصوص خدمات قابل ارائه توسط مرکز ۱۷۹۲ مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

کد خبر 183298

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 0 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد